Zomer

Zomerse Activiteiten

Wandeltochten

Noorwegen staat bij velen bekend als prachtig wandelland en dat is in de omgeving van Vrådal niet anders. Of er nu gekozen wordt voor een korte wandeling of voor de langere meerdaagse tocht, de uitzichten zijn altijd adembenemend. 

Watersport

Het Nisser meer is het op 12 na grootste meer van Noorwegen en op sommige plekken wel 230 meter diep. De overvloed aan onbewoonde eilanden maakt het heerlijk om een dag ongestoord van het water en de zon te genieten. 

Vissen

Het kraakheldere water maakt de omgeving uitermate geschikt om te vissen. Voornamelijk forel, zalm en baars zijn hier goed te vangen. Let wel op dat u op verschillende plekken een vergunning dient te hebben. Deze kan bij het lokale VVV kantoor worden aangeschaft.

Mountainbiken

De skipiste van Vrådal wordt in de zomer omgetoverd tot een prachtig fietsgebied voor downhill bikers. Ook kan op een wat rustigere manier van de omgeving worden genoten, maar houdt rekening met stevige klimmen en afdalingen. 

Bø Sommarland

Bø Sommarland is een van de grootste waterparken van Europa. Op een uurtje rijden kunnen de meest spannende glijbanen ontdekt worden. Het park is open van begin juni tot midden augustus. Een ideaal zomers uitje voor gezinnen.

Vrådal Golf

In Vrådal bevindt zich een prachtige golfbaan met 9 holes. De baan ligt op een eiland in het meer Nisser en is open vanaf 1 mei tot 30 september. Er zijn weinig mooiere plekken om je swing te oefenen. 

nl_NL